Різдвяні святки

Цьогорічне святкування різдвяних святок в Чернігівському духовному училищі відзначилося привітаннями ближніх, різдвяним концертом та колядою.

З благословення ректора ЧДУ, Високопреосвященнішого митрополита Амвросія, вихованці училища взяли участь в привітанні дітей сиріт та людей, які перебувають у важких життєвих обставинах.

На саме свято Різдва Христового проректор ЧДУ протоієрей Артемій Сластьон, разом з вихованцями ЧДУ, відвідали та привітали зі святом ув’язнених в будинку матері та дитини Чернігівської виправної колонії № 44.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Разом з викладачем ЧДУ ієродияконом Агафодором (Поляковим), вихованці ЧДУ привітали зі святом Різдва дітей у Чернігівському центрі соціально-психологічної реабілітації.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

9 січня 2018 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Черніговскіго і Новгород-Сіверського Амвросія, ректора ЧДУ, в приміщенні Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм пройшов єпархіальний Різдвяний концерт.

На концерті були присутні митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій, духовенство, гості та жителі міста.

Участь в концерті разом з хоровими та хореографічними колективами міста взяли як викладачі, так і вихованці ЧДУ.

На завершення концерту владика привітав присутніх з Різдвом Христовим і зимовими святами, і надав усім архіпастирське благословення.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.