В ЧДУ відбулося чергове засідання педагогічної ради.

DSCN2513  26 грудня 2014 року в Чернігівському духовному училищі відбулося чергове засідання педагогічної ради. З благословення Ректора училища, Високопреосвященнішого архієпископа Чернігівського і Новгород-Сіверського Амвросія, засідання розпочав проректор училища протоієрей Артемій Сластьон.

DSCN2516Слухали інформацію проректора з навчальної роботи протоієрея Артемія Сластьона стосовно студентів, які мають академзаборгованості та ухвалили попередити даних вихованців і надати їм можливість здати академзаборгованості у відведений в навчальному плані час. У разі не здачі – будуть прийняті відповідні рішення згідно Положення щодо ліквідації академічних заборгованостей.

DSCN2521Мали міркування щодо посади завідуючого регентським відділенням. Затвердили почергове щорічне завідування регентським відділенням між викладачами музичних дисциплін Слесаренко Л.М. і Фесік І.Г.

Слухали інформацію проректора з виховної роботи протодиякона Олександра Дейкало щодо студентів з відмінною поведінкою та оцінками. Затвердили для студентів з відмінними оцінками та поведінкою зробити знижку в 50% з плати за навчання.

У ході засідання члени Ради розглянули інші питання порядку денного та прийняли відповідні рішення, а також підвели підсумки закінчення навчального семестру.